www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren houdt zich vanavond bezig met buitenbeentjes. Mensen die anders zijn dan anderen, en daardoor buiten de maatschappij staan, of worden nagekeken, of gewoon niet zo goed kunnen mee komen. Hoe kijken de buitenbeentjes naar de wereld? U hoort het zondag! Met liedjes en conferences van o.a. Boudewijn de Groot, Martine Bijl, Hans Teeuwen, Joost Prinsen, Ramses Shaffy, Liselore Gerritsen, Kees Torn, en een unieke opname van Hans Dorrestijn…
Daarnaast zijn er de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretière zelf.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Rik Hoogendoorn over zijn solo-voorstelling ‘7x Saddam’
– Nelly Frijda en Frans Mulder over de theaterproductie van Purper ‘Revue’
– De winnaar(s) van het Groninger Studenten Cabaret Festival
– Het CD-panel bespreekt het nieuwe album van Veldhuis en Kemper
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het tweede uur van Volgspot is er gesprek met Kees Torn. Momenteel is hij in de theaters te zien met zijn programma ‘Doe mee en win’.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Aanstaande maandag in Desmet Live:
– Frans Mulder (Purper) en Hilke Bierman over de nieuwe voorstelling Revue?! Cabaret in revuestijl met teksten van o.a. Friego Wiegersma en Haye van der Heyden.
– Cabaret van Berry Lussenburg. Hij treedt op met fragmenten uit Preventief, zijn nieuwe programma dat zojuist in première is gegaan.

Desmet Live wordt elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur live uitgezonden op 747 AM vanuit studiocafé Desmet in Amsterdam. Publiek kan aanwezig zijn, vanaf 13.45 uur in de Desmet studio’s, Plantage Middenlaan 4A in Amsterdam.
site Desmet Live

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.