nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren op de radio gaat vanavond aan de drank.
Daarnaast zijn er de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretière zelf.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Jochem Myjer over zijn theaterprogramma ‘Yeee-Haa’ dat deze week in première ging.
– Ruben en Nathan over hun nieuwe cabaretprogramma ‘Integere Types’.
– Aandacht voor de Culture Comedy Award (za. 13-11) met een opname van de winnaar.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In Volgspot de registratie van het concert ‘En God schiep.. de radio’, een ode aan tachtig jaar NCRV radio. Een concert als ode aan de radio, want al tachtig jaar lang maakt juist de radio liedjes populair. Daarom is het concert samengesteld uit twintig liedjes uit de afgelopen tachtig jaar die de luisteraars van Volgspot hebben gekozen via internet en de NCRV-gids.
Tijdens het concert gaan ook zeven nieuwe liedjes in première die speciaal zijn geschreven voor dit jubileumconcert. Zeven liedjes over de zeven dagen van de schepping. Deze nummers zijn geschreven en worden gezongen door Daniel Lohues, Denise Jannah, Sara Kroos, Jeroen van Merwijk, Gerard van Maasakkers, Frédérique Spigt en Spinvis.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Aanstaande maandag in Desmet Live:
– Een optreden van Delfts Blok, Neerlands grootste cabaretgroep. Zij spelen fragmenten uit hun nieuwe programma vol zwart getinte humor.
747AM, 14.00-16.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.