www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ontluisterend in de media

Jan Bartels van ‘Theater’ de Veste in Delft blijkt de grootste kapsoneslijer in theaterdirecteurenland. Wat een arrogante kwal. Een toegezonden citaat uit Vrij Nederland:

‘Na de cabaretstroom tijdens de feestdagen doen de professionele grappenmakers het deze maand nog eens dunnetjes over. Deze keer trekken ze met benefietvoorstellingen door het land voor het goede doel: de slachtoffers van de zeebeving in Azië. Van Raoul Heertje tot Youp van ’t Hek en van Najib Amhali tot Erik van Muiswinkel. Het Delftse theater De Veste had een primeur. Het zei nee tegen de voorstelling Theater tegen water die afgelopen dinsdag gehouden zou worden. Directeur van De Veste Jan Bartels had geen vertrouwen in de professionaliteit van de organisatie. Ook toezeggingen tijdens de avond van Joop Visser, Vincent Bijlo, Howard Komproe en Guido Weijers konden Bartels niet vermurwen. ‘Je hoopt op een volle zaal en dan moet je vier of vijf namen uit de cabaret top-vijtien aan je weten te binden. Maar Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lebbis & Jansen en De Vliegende Panters stonden niet op het programma. Dan houdt het op. Wij willen hier eredivisie spelen.”

Maar zoals op de burelen van Zwartekat al werd gezegd: ‘Eredivisie speel je in eredivisie-stadions.’

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.