www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 17
‘Terwijl ik met mijn volle gewicht aan de bestelde-maar-nog-niet-geleverde-netten hang, vist Silvester al met zijn handen iets onzichtbaars tussen de-meer-gaten-dan-net vandaan. Hij geeft het met uitgestrekte lege handen aan mij en ik pak het niets vermoedend van hem over. Ik kijk met een schlemiele blik naar mijn ledige handpalmen, totdat het tot mij doordringt: EEN BOM, FUCK ALLEJEZUS, IK HEB EEN BOM IN MIJN HANDEN!!!’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.