www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 22
‘Vandaag voor het eerst een totale doorloop gedaan, wat inhoudt dat we van begin tot eind zo goed mogelijk proberen te spelen wat we de weken daarvoor zo slecht mogelijk hebben proberen neer te zetten. Dit is altijd een confronterend kantelpunt in een repetitieproces, met doorgaans de stimulerende conclusie ‘waar zijn we in godsnaam mee bezig?’. De eerste drie scènes beginnen vaak veel belovend, omdat je je tegen beter weten in probeert wijs te maken: ik kan het, ik kan het, ik kan het.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.