www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 25
‘Het eerste wat de jongens deden vanmorgen was vier boterhammen met pindakaas eten omdat ze zo weinig energie hadden en zo moe waren. De voorstelling heet nu tijdelijk Rondvaartboot Avondrood. Ik zeg tijdelijk want na de lunch gebeurt er iets. Ze proberen voor de 60ste keer een doorloop te doen die weer verzandt in discussies en alle scènes opnieuw zetten. Ze raken er zichtbaar van in de war want telkens denken ze dat ze het verhaal nu toch eindelijk wel rond hebben, en dan blijkt het toch nog niet goed te zijn. En dat komt simpelweg doordat ze nu aan het spelen en acteren zijn. Pas dan merk je waar de gaten zitten en waar het verhaal inkakt of onlogisch wordt.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.