www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Bram leeft voort

Op 4 september 2004 overleed dichter-zanger Bram Vermeulen. Precies een jaar later brengen studenten van de Koningstheaterakademie een muzikale hommage aan hun voormalige docent en regisseur.

Mirthe Bron, Sanne Eggenkamp, Bas Marée, Martijn van Osch en Willemijn Smeets zullen daarin muzikaal worden bijgestaan door de ‘Bram-band’, bestaande uit muzikanten die in het verleden met Bram Vermeulen optraden: Roy Bakker (percussie), Jan Hautekiet (toetsen), Wigbert Van Lierde (snaren) en Peter Wassenaar (bassen). Coach en regisseur van de voorstelling is Gerard van Maasakkers. Hij zorgt die zondagavond ook voor een gastoptreden.

Er is zowel een matinee als een avondvoorstelling. Meer informatie:
www.koningstheater.nl

Onder de titel ‘Tijdloos’ zal vanaf eind september ook een groep bevriende muzikanten een theatertournee door Vlaanderen maken met een bundeling van Brams mooiste nummers. Naast zijn dochter Katarina Vermeulen en producer Ernst Jansz wordt de groep telkens verder aangevuld met één Vlaamse gastzanger; dat zal afwisselend zijn: Raf Walsschaerts, Geert Hautekiet, Sioen en Jan De Wilde.

De speellijst is te vinden op:
www.katarina.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.