www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van ‘kleding’. De muzikale kledingadviezen komen van Youp van ’t Hek, Van Kooten & de Bie, Hans Teeuwen, Godfried Bomans, Gerard van Maasakkers, Freek de Jonge, Martine Bijl, Cobi Schreijer, Lenette van Dongen, Jaap van de Merwe, Maarten van Roozendaal en vele anderen .
Met verder de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretiere zelf.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Maarten van Roozendaal en Marcel de Groot over de voorstelling ‘Barmhart’, die vrijdag in première ging.
– Titus Tiel Groenestege, regisseur van o.m. ‘Vendetta’ het nieuwe theaterprogramma van ‘De Ploeg’.
– Het CD-panel (George Groot en Martijn Breebaart) bespreekt het album ‘Zielige liedjes’ van Mumtaz Jafri.
– In de rubriek ‘Uitgesproken’ een luisteraar over de Oudejaarsconference van Sjaak Bral.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Daarna in Volgspot de concertregistratie van Maak Het Verschil. Artiesten als Willeke Alberti, Liesbeth List, Bastiaan Ragas, Frédérique Spigt, Bart Peeters, Joke de Kruijf, Maud, Veldhuis & Kemper, Wende Snijders en Gerard van Maasakkers traden op samen met het Metropole Orkest. Zij zongen allemaal een nieuw nummer dat speciaal voor dit concert is geschreven en dat iets te maken heeft met vrijwilligerswerk. Daarnaast zongen ze ook nog een ander Nederlandstalig nummer dat ze zelf hebben uitgekozen.Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Maandag 12 december is Sjaak Bral te gast bij Giel op 3FM. Radio 3FM, tussen 8.00-09.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.