www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

CabareteSKE 2006 van start

Naast Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Leiden heeft Eindhoven sinds enkele jaren het cabaretfestival CabareteSKE. Door is namelijk een beperkte voorselectie is de keuze van het publiek zeer bepalend waardoor er verrassende finalisten te zien kunnen zijn.

Aanstaande zondag begint de strijd om de Gouden, Zilveren en Bronzen Kabouter in Grand-café Berlage met de eerste van devier voorronden. Te zien zijn de volgende deelnemers: Henk de Haas, Het gestolde vet, Hennie koeken en Pia Naber, Alex Hengelman, Frank van Alphen en Cirque Onstances.

De overige data zijn 12 maart, 9 en 16 april. De finale is op 5 juni in de stadsschouwburg van Eindhoven. Kaartverkoop (a 5 euro) aan de deur. Meer informatie op:
www.skke.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.