nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Afgelopen weekend herhaalde het radioprogramma ‘Nachtvluchten’ een aflevering van Andermans Veren. Het cabaretprogramma stond op 20 mei 2000 geheel in het teken van een in memoriam aan de op 18 mei van dat jaar overleden cabaretkenner Wim Ibo. Het is een samenstelling van fragmenten uit een interview van Kick van der Veer met Wim Ibo uit 1989, waarin deze terugblikt op zijn leven en werk, tevens haalt hij herinneringen op aan vele bijzondere artiesten.
download de uitzending

In het programma ‘Paul Rosenmöller en…’ was presentator en cabaretier Jörgen Raymann te gast. Hij bezocht Afrika en sprak onder meer over slavernij.
bekijk de uitzending

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.