nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Presentatieavond DCF

Op vrijdag 16 juni 2006 organiseert het Deltion Cabaretfestival (DCF), in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle, een presentatieavond voor kandidaat-deelnemers aan het DCF 2006 dat op 16 december plaatsvindt. De deelnemende artiesten zijn, in volgorde van optreden: Bakker & Boom, Geert de Wael, Gijs Busser, Ingmar Kroonenberg, Tom & Faust, Hennie Koeken & Pia Naber.

Tijdens het DCF treden 10 cabaretiers, verspreid over 10 zalen, gelijktijdig met een halfuursoptreden op. Ze doen dat driemaal op dezelfde avond. Het publiek heeft daardoor de mogelijkheid tussen de diverse optredens te shoppen. Het publiek bepaalt in december wie ‘Ovatie’ wint, de bronzen Deltioncabarettrofee, vergezeld van een geldprijs van €1000.

De toegang is gratis. Zolang de voorraad strekt, kunnen vanaf zaterdag 10 juni per persoon 2 toegangskaarten aan de kassa van De Nieuwe Buitensociëteit worden afgehaald (tel 038-4260260)
www.deltioncabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.