nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren presenteert vanaf vanavond De Kleinkunst Top 202, een top die geheel is samengesteld door de luisteraars. Tot en met 3 september zullen negen zondagen lang de meest aangevraagde liedjes en conferences uit de wereld van de Nederlandse kleinkunst de revue passeren.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
Het theaterseizoen is voorbij. Uitgelicht laat de leukste en interessantste interviews die Rinske Wels met tal van artiesten maakte nog eens horen. Vanavond met o.a. gesprekken met en de muziek van Brigitte Kaandorp, Nynke Laverman, Sanne Wallis de Vries en Jeroen van Merwijk.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot vanavond een optreden van o.a. Theo Nijland.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.