nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Andermans Veren nieuwe stijl

In september keert Andermans Veren terug op televisie in een nieuwe vorm. In het bijzijn van publiek toont en becommentarieert Kick van der Veer vanuit het intieme Theater Bouwkunde in Deventer fragmenten uit de wereld van het theater- en televisieamusement. Daarnaast is er wekelijks een optreden van een persoonlijkheid uit de kleinkunstwereld die vervolgens nog een gesprek heeft met Van der Veer.

In de eerste uitzending is het thema ‘spelen met taal’. Fragmenten van Freek de Jonge, Jasperina de Jong, De Vliegende Panters, Drs. P, Bert Hermelink en Herman van Veen passeren de revue. Verder schuift Frank van Pamelen aan tafel voor een leuk gesprek en zal hij een optreden verzorgen waar hij het publiek bij zal betrekken.
Vanaf 7 september. Nederland 2, 21.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.