nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kom aan boord van Claudia’s Showboot

Vanaf 12 augustus is bij de VARA ‘Claudia’s Showboot’ te zien. Claudia de Breij vaart letterlijk uit om een feestje te bouwen op haar Showboot. Beladen met haar superstrakke muzikanten, bijzondere gasten en opvallend aantrekkelijke publiek viert ze vijftig minuten feest.

Publiek kan het feest meevieren. De opnamen vinden plaats op vrijdag, 1 dag vóór uitzending. Op 11, 18, 25 augustus en 1 september is men van harte welkom aan boord van de ‘OCEANDIVA’ van 19.30 tot 21.30 uur (18.45 aanwezig). De Showboot ligt aangemeerd bij de Passenger Terminal in Amsterdam waar je kan inchecken voor een avond vol show en entertainment.

De toegang is gratis, leeftijd vanaf 16 jaar. Bel voor reserveringen op werkdagen van 09.00-17.00 uur met VARA Klantenservice 0900-0123 (€ 0,10 pm)
Claudia’s Showboot

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.