nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren presenteert ook vanavond weer De Kleinkunst Top 202, een top die geheel is samengesteld door de luisteraars. Tot en met 3 september zullen de meest aangevraagde liedjes en conferences uit de wereld van de Nederlandse kleinkunst de revue passeren.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
Uitgelicht heeft zes weken lang haar eigen Zomerfestival. Het programma duurt één uur langer en bevat geen interviews doch uitsluitend muziek. Drie uur lang presenteert Rinske Wels uitsluitend Nederlandstalige liedjes. Van Gerard Cox tot Jeroen Zijlstra en van Ruth Jacott tot Simone Kleinsma.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In Volgspot kan je luisteren naar een herhaling van ‘Langs het Tuinpad van mijn Vader’. In deze serie reportages gaat programmamaker Carmen Fernald met muzikanten en cabaretiers terug naar de plek van hun jeugd. In deze aflevering een wandeling langs het tuinpad van Maarten van Roozendaal in Heiloo.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.