nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Koller wint publieksprijs Parade

De voorstelling ‘Schuif Es In’ van Koller is uitgeroepen tot beste voorstelling van De Parade 2006. In de late night show kon het publiek kiezen uit een aantal rekwisieten die Koller aan een balk hing. De rekwisieten vertegenwoordigden een aantal succesnummers uit Kollers voorstellingen tot nu toe zoals Jan Klaassen, het Waterballet en de Bingo. Het publiek stelde zelf de voorstelling samen.

Scenes uit ‘Schuif Es In’ zijn ook nog te zien in Kollers theatershow ‘Fool Koller’. In dit programma heeft Koller onder begeleiding van Peter de Jong (Maxi van Mini) en met adviezen van Freek de Jonge bestaand repertoire opnieuw onder de loep genomen. Koller noemt ‘Fool Koller’ echter geen ‘best of’, maar ‘het beste programma van…’
bekijk hier de scene ‘De Cowboy’
www.erickoller.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.