nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Olaf en Jasper, Vrienden en Bosjes

Op vrijdag 1 september organiseert cabaretduo Olaf en Jasper in het Loosdrechtse Bos bij Hilversum voor de tweede keer het openlucht cabaret- en muziekfestival Olaf en Jasper met Vrienden in de Bosjes. In een halfnatuurlijk amfitheater midden in het Loosdrechtse Bos kunnen bezoekers kijken naar Cabaret Zinloos, cabaretier Roel C. Verburg, singer-songwriters Jascha en Phinx en natuurlijk Olaf en Jasper zelf.De avond wordt afgesloten door Mondo Leone: een mix van videobeelden en Nederlandstalige liedjes van Leon Giessen.

Het festival is gratis toegankelijk en begint om 17.00 uur. Voor meer informatie:
www.olafenjasper.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.