nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

GSCF: CabaSutra en 20e editie

In het kader van haar 20-jarig bestaan, organiseert het Groninger Studenten Cabaret Festival dit jaar naast de gebruikelijke drie festival-dagen, ook nog een cabaretmarathon in de Stadsschouwburg van Groningen.

Onder de naam ‘ CabaSutra, 14 hoogtepunten uit 20 jaar cabaret’ zullen oud-finalisten van het GSCF een optreden verzorgen. Er zijn optredens van onder meer: Delfts Blok, Kees Torn, Alkemade en Bloemen, Ajuinen en Look, Ernst van der Pasch, Schudden, Renée van Bavel en Jochem Myjer.

De presentatie van de voorstelling, die in totaal zo’n 8 uur duurt, is in handen van Joep Onderdelinden en Marg

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.