nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Buro Renkema naar Koppensnellers

Buro Renkema is een samenwerking aangegaan met het tv-programma Koppensnellers van Jack Spijkerman. Komend seizoen levert Buro Renkema wekelijks een bijdrage in de stijl van de satirische filmpjes zoals deze nu al hun website te zien zijn.

In de onderhandelingen met diverse partijen klikte het met het team van Koppensnellers. ‘We hebben echt het idee dat we elkaar begrijpen en op één lijn zitten. Bovendien kregen we méér dan bij anderen de vrijheid wat betreft inhoud en vorm.’ Na afloop van de tv-uitzendingen op Talpa zullen de Buro Renkema filmpjes ook nog altijd online verschijnen.

Buro Renkema werd in 2005 opgericht door (tekst)schrijvers en comedians Pieter Jouke, Edo Schoonbeek en Arjen Lubach en vond naar eigen zeggen samen met webloguitgeverij Small Media Group binnen enkele maanden een online-publiek van één miljoen pageviews per maand.

Koppensnellers begint dit seizoen met een compilatie van eerdere uitzendingen op 16 september. Een dag later, op 17 september staat de eerste nieuwe uitzending gepland.
www.burorenkema.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.