www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Norm MacDonald

We kenden Norm MacDonald van zijn opmerkelijk stemgeluid en zijn optreden in Saturday Night Live (SNL). Bij SNL deed hij onder meer een angstaanjagend goede imitatie van Burt Reynolds deed tijdens de regelmatig terugkerende Celebrity Jeopardy-parodie. Daar hebben we helaas geen fragment van, maar binnenkort tonen we wel andere Celebrity Jeopardy-sketches. In 1998 werd hij ontslagen bij SNL omdat hij ‘niet leuk’ zou zijn. Toen hij anderhalf jaar na zijn vertrek werd gevraagd om de show te hosten, nam hij wraak tijdens de live uitzending. Na SNL was MacDonald te zien in tal van films, had hij zijn eigen sitcom. Onlangs bracht hij een comedy-CD uit getiteld ‘Ridiculous’.
bekijk de video’s
meer over Norm MacDonald

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.