nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: The Daily Show

The Daily Show is een satirisch nieuwsprogramma van de Amerikaanse kabelzender Comedy Central. De afgelopen jaren ontwikkelde het programma een scherpe satirische kijken op politiek in het bijzonder. Ook toont het programma zich bij tijd en wijle een scherp criticaster van de ├ęchte nieuwsprogramma’s.
Hoogtepunten uit The Daily Show van de afgelopen week. En nog een extraatje.

Bush over de geheime gevangenissen, gebruik van vraagtekens in nieuwsprogramma’s, we zijn veilig (11 september vijf jaar later), de Amerikaanse intocht van nieuwe Daily Show-correspondent John Oliver en tips hoe je van hoofdluis afkomt door John Hogdman.
bekijk de video’s
meer over The Daily Show

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.