nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rap Around the World met Najib Amhali

Najib Amhali reist aanstaande zaterdag samen met de rappers Typhoon en Melodia op uitnodiging van Plan Nederland naar het West-Afrikaanse Burkina Faso voor een ontmoeting met kinderen en jongeren die leven in extreem moeilijke omstandigheden. Amhali’s reis staat in het teken van de tweede editie van het educatieve jongerenprogramma Rap Around the World, dat hij gaat presenteren.

In Rap Around the World, dat als serie door MTV wordt uitgezonden, staat geweld tegen kinderen en jongeren centraal en wordt aandacht gevraagd voor de miljoenen kinderen en jongeren wereldwijd die gebukt gaan onder geweld. Zo ontmoet Najib Amhali in Burkina Faso onder meer meisjes die heel jong zijn uitgehuwelijkt en meisjes die te maken krijgen met besnijdenis.

Rap Around the World met Najib Amhali maakt deel uit van de landelijke campagne van Plan Nederland ‘Stop geweld tegen kinderen wereldwijd’ en is vanaf 20 november te zien op MTV. De studio-opnames voor Rap Around the World ,die plaatsvinden op 24, 26 en 27 oktober in Club Bitterzoet in Amsterdam, zijn toegankelijk voor publiek. Geïnteresseerden die bij de opnames aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven via raw@plannederland.nl.
Voor meer informatie:
www.plannederland.nl
tip: RodeHond

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.