nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Uitbreiding Comedy Explosion

De Comedy Explosion is vanaf dit seizoen uitgebreid met vijf nieuwe gezichten: de winnaar van de Culture Comedy Award 2005 Patrick Meijer, Roel C Verburg, Jeroen Pater en Rory de Groot. Een terugkerend gezicht is Jim Speelmans die als comedian terugkeert op het oude nest. Zijn solovoorstellingen blijven overigens via Mojotheater lopen.

Met terugkerende comedians als Javier Guzman, Wilko Terwijn, Alex Agnew, Kristel Zweers en Samba Schutte toert de Comedy Explosion langs de Nederlandse theaters en de vele vaste speelplekken in het land. Eind dit jaar worden ze de vaste bespeler van het nieuwe Comedy Theater in Amsterdam.
www.comedyexplosion.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.