nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Verkiezingsconference live vanuit Breda

Vanaf volgende week speelt Freek de Jonge try-outs van zijn verkiezingsconference ‘De Stemming 2006′. De eerste proefvoorstelling vindt plaats op 30 september in Culemborg en de live-uitzending van de conference komt op 21 november vanuit het Chassé Theater in Breda. In de tussenliggende periode probeert de cabaretier zijn nieuwe theatervoorstelling in zo’n 25 verschillende theaters uit. Door de vervroegde verkiezingen en de reeds volgeboekte theaters was het lange tijd onduidelijk waar de conference uiteindelijk plaats zou vinden.

De verkiezingsconference wordt ook ditmaal op de avond voor de verkiezingen op Nederland 1 uitgezonden, direct na het afsluitende lijsttrekkersdebat.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.