www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Gisteren deed Thomas van Luyn voor het Eindexamenjournaal opnieuw eindexamen aardrijkskunde vwo. Benieuwd hoe hij het ervan afbracht?
bekijk de uitzending

Enige tijd geleden was Freek de Jonge te horen in het Theater van het Sentiment toen dat in het teken stond van 2 mei 1983. Die dag ging zijn nieuwe theatershow ‘De Mythe’ in theater Carre te Amsterdam in premiere.
download dit uur van de uitzending

In de uitzending van 15 mei stond 15 mei 1991 centraal bij het Theater van het Sentiment. Te horen was onder meer cabaretier Hans Dorrestijn. In de Volkskrant had hij een oproep geplaatst waarin hij vroeg of de man zich wilde melden die hem een opmerkelijk aanbod had gedaan. Dorrestijn zou vier-en-een-half miljoen gulden ontvangen als hij zou stoppen met optreden en publiceren.
download dit uur van de uitzending

Jeroen van Merwijk was op 29 mei te gast in het nieuwe zomerprogramma ‘Wat heet’. Hij is groot fan van Monty Python, waarvan net een DVD is verschenen.
bekijk de uitzending

Lisa Wade, samensteller van ‘Toon over Toon’, het beste van Toon Hermans in boek met CD was op 30 mei jl te gast bij ‘Wat heet!’.
bekijk de uitzending
tip: o.a. Erik

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.