nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voor de december-kattenbak: Youp.

Youp van ’t Hek krijgt zijn eigen, eenmalige, glossy: Youp. De redactie van het tijdschrijft Linda. brengt samen met de cabaretier in het najaar een ‘bijtende persiflage op de huidige mode van ego-glossy’s, die de Nederlandse bladenmarkt teistert’, aldus het AD.

Van ’t Hek: “Niemand zal na de verschijning van Youp in het café nog hardop durven zeggen dat hij óók een eigen glossy wil. Het is toch te zot voor woorden al die bladen. En om wie gaat het? Om Linda de Mol, om eenmalige uitgaven rond Ruud Gullit en Matthijs van Nieuwkerk. Zelfs iemand als Catherine Keyl doet mee. Goedele Likkens gaat er één krijgen en Ruk Felderhof heeft er al één. Straks krijgt Verlinde zijn Albert, de eerste homo-glossy. Het gaat maar door.”

In de nieuwe VARA TV-Magazine krijgt Van ’t Hek alvast alle ruimte om reclame te maken voor de uitgave. Op de plek van zijn wekelijkse column worden gedurende de zomer voorproefjes beloofd van het blad dat in november in de schappen komt.

Zie ook:
AD: Youp en yoghurt in een glossy

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.