www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedytrain in Edinburgh

Zoals we eerder al aankondigden vertrekt deze zomer een delegatie van de Comedytrain naar het Schotse Edinburgh om de gehele maand augustus te spelen op The Edinburgh Festival, beter bekend als EdFringe.

Inmiddels is de line-up grotendeels bekend: Marc-Marie Huijbregts, Lebbis, Eric van Sauers, Theo Maassen, Micha Wertheim, Ronald Goedemondt, Wouter Meijs en Raoul Heertje. Verrassend is dat ook Hans Teeuwen meegaat om voor het eerst in het Engels te gaan stand-uppen.

De afgelopen maanden werd er onder de naam ‘Amsterdam Underground Comedy’ flink geoefend door de Comedytrainers. Voor wie ze in Edinburgh aan de slag wil zien, dan moet je er heel snel bij zijn. Want los van de kaartverkoop zijn de hotels in de wijde omtrek behoorlijk volgeboekt.
Amsterdam Underground Comedy Collective Comedytrain
www.edfringe.com
tip: Diepenkeel

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.