www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunstenaars bieden Troost

Gerard van Maasakkers, Jeroen Zijlstra, Egon Kracht en gastzangeres Lydia van Dam bundelen komend seizoen hun krachten voor de muzikale theatertournee ‘Troost’, vol hoogtepunten uit hun eigen repertoire en bekende nummers van andere singer-songwriters over liefde, teleurstelling, blijdschap en vooral… troost.

Voor Van Maasakkers, Zijlstra en Kracht is ‘Troost’ de eerste keer dat zij samen op het podium staan. Op initiatief van hun impresario Angélique Finkers maken ze van november 2007 tot en met januari 2008 een muzikale theatertournee waarin ze eigen werk spelen naast bekende covers. Rode draad in het programma is ‘troost’.
www.finkers.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.