nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Comedians en comedy op Pure Jazz

Comedians die zingen. Nadat eerder Hans Teeuwen ‘uit de kast’ kwam, heeft het Pure Jazz Festival in Den Haag nu de Comedytrain en de vaste band van Bas van Lier (jazzhost in Toomler) gestrikt om een aantal bijzondere comedians te begeleiden. Steef Cuijpers, Henry van Loon en Nico van der Knaap zullen zingen en tevens optreden als stand-up comedian.

Ook Kees van Kooten met Corrie van Binsbergen zijn te zien op Pure Jazz, net als de primeur van Jules Deelder & New Cool Collective. Nooit eerder stonden zij samen in deze vorm op het podium en later dit jaar zullen zij een tournee maken door het land. Op het festival dus alvast een sneakpreview.

Maar vooral en bovenal natuurlijk heel veel jazz, op zes verschillende loacties in het culturele centrum van Den Haag, met optredens van meer dan 150 artiesten. Te zien op 7 en 8 september in de omgeving van het Spuiplein.
www.purejazz.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.