nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Publiek gezocht De Nieuwste Show

Vanaf maandag 17 september presenteert BNN/NPS het nieuwe satirische actualiteitenprogramma ‘De Nieuwste Show’. Uitzendingen vinden plaats van maandag t/m donderdag.

De presentatie is in handen van Patrick Lodiers en zijn team van correspondenten. Tot de vaste verslaggevers behoren o.a. Lama’s Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand, cabaretiere Tina de Bruin, stand-up comedian Dara Faizi, kleinkunstenaar Steyn de Leeuwe en multi-inzetbaar Fatima Moreira de Melo. Arie en Silvester zullen vanuit de studio iedere week een ‘intelligente discussie met elkaar aangaan over controversiĆ«le onderwerpen’.

Voor dit programma zijn ze nog op zoek naar enthousiast publiek met een (on-)gezond gevoel voor humor. Geef je snel op en ontvang een uitnodiging voor een van de opnames (ma-do, 20:00-21:30 uur) in de Westergasfabriek in Amsterdam. Mail je naam, telefoonnummer, aantal personen en voorkeursdatum door naar publiekdenieuwsteshow@nps.nl. Minimumleeftijd: 15 jaar.
www.bnn.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.