nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Publiek gezocht nieuw programma Paul de Leeuw

Dinsdag 11 september 2007 neemt Paul de Leeuw een pilot op van een mogelijk nieuw programma ‘Boeken, Kunst & Eieren’. Een programma over alle soorten kunstuitingen. Drie bekende gasten praten over hun lievelingskunst en die van anderen.

Publiek is daarbij van harte welkom. De opname is in Studio Cé in Almere. Je wordt om 13.30 uur verwacht, de opname duurt van 14.30 tot ongeveer 16.00 uur. Toegang is gratis, minimumleeftijd is 16 jaar. Bel om te reserveren met de VARA Publieksservice, tel 0900-0123 (10 cpm, kantooruren).
VARA: Pilot Paul de Leeuw

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.