nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

De site van NUHR heeft een nieuw velletje.
www.nuhr.net

De VARA heeft laten weten dat de huidige Variatee-site wordt omgedoopt tot de GREINZportal. Deze portal is een verzamelplaats voor alle humor-gerelateerde onderwerpen binnen de VARA. Zo zijn er het digitale humoristische magazine GREINZ, de dagelijkse TimeWaster (die rond 16.00 uur automatisch in de mailbox van abonnees verschijnt) en een groot aanbod aan cabaretfragmenten. Maar de portal maakt ook gebruik van ‘user generated content’. Het is niet duidelijk of met dat laatste wordt gedoeld op het zelf plaatsen van teksten en videofragmenten ala Youtube.
variatee.vara.nl
www.greinz.nl
tip: o.a. Marijke

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon