nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van de wereld van het kind. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot presenteert Arno van der Heyden zijn nieuwste CD ‘Twaalf ambachten, dertien liedjes’ middels een intiem concert live vanuit de foyer van Volgspot in Hilversum. Samen met zijn vier muzikanten speelt hij enkele stukken van zijn jongste CD.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.