nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Publiek gezocht voor Tussen de Oren

Vanaf zondag 14 oktober is Tussen de Oren te zien bij Net5 met een serie van acht afleveringen. Presentatoren Joep van Deudekom en Rob Urgert maakten eerder het enorm leuke Onder de Tram. Elke week zijn er drie bekende Nederlanders te gast die ze confronteren, verrassen en prikkelen met humoristische vragen en gesprekken over verbale en non-verbale communicatie. Via gesprekjes, filmpjes en experimenten worden gasten, publiek en de kijker geconfronteerd met hun eigen gedrag.

De gasten die je dit seizoen kunt verwachten zijn onder andere: Art Rooijakkers, Toine van Peperstraaten, Victor Brands, Katja Schuurman, Froukje Jansen, Ronald Goedemondt, Waldemar Torenstra & Hans Sibbel.

Lijkt het je wat? Kom dan naar een van de opnames! Het programma wordt opgenomen in De Lichtfabriek in Haarlem (gratis parkeren en in de buurt het station). Er worden twee afleveringen op een dag opgenomen (circa 16.00 uur-20.00 uur). Je kunt naar één opname komen, maar bent natuurlijk ook van harte welkom bij beide opnames.

De opnames vinden op de volgende data plaats:
-zondag 30 september
-zondag 14 oktober
-zondag 28 oktober
-zondag 18 november

Wil jij een opname bijwonen, geef je dan op via tussendeoren@net5.nl, zodat ze je op de gastenlijst kunnen zetten. Noem daarbij je naam, het aantal personen, opnamedatum en of je naar de eerste, de tweede of naar beide opnames wilt komen. Ze mailen je vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging en de exacte tijd.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon