nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Margreet Dolman

Op 6 januari wordt de avond van het digitale themakanaal Cultura gedomineerd door Margreet Dolman. Allereerst neemt Cultura een kijkje bij Margreet Dolman in de kleedkamer voor aanvang van haar nieuwste show: Haenen & Dolman: Rechtstreeks Sprankelend. Daarna een herhaling van ‘Dolman’s vrolijke vrijdag (eerder uitgezonden op 17 november 1995). Daarin ontvangt Dolman gasten en bespreekt het nieuws uit de kranten met behulp van de fameuze vingercamera. In ‘Teevee Studio’ spreekt RĂ©mi van den Elzen met Margreet Dolman over haar karakter, kerstgevoel, eenzaamheid, relaties met mannen en knuffelen. Oorspronkelijk uitgezonden door de KRO op 30 december 1998.

Daarna een herhaling van ‘Margreet Dolman begrijpt het’, oorspronkelijk uitgezonden op 21 oktober 1990. Om te besluiten met ‘MargreetDVD’, een voorproefje van het nieuwste project van Paul Haenen: een magazine uitgebracht op DVD. Met onder andere Dominee Gremdaat in Berlijn en interviews van Margreet Dolman.

Te zien op zondag 6 januari 2008, vanaf 20.30 uur en in de herhaling in de week hierna.
meer informatie

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.