nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Comedytrain Presenteert

In mei zendt de VARA een tweede serie uit van Comedytrain Presenteert. In twee weken tijd worden er maar liefst acht afleveringen uitgezonden.

Al meer dan vijftien jaar is Comedytrain het leidende stand-up comedygezelschap van Nederland. In Comedytrains thuishonk, Toomler in Amsterdam, legden velen de basis voor de stap naar de theaters in Nederland. Comedians als Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali en Jan Jaap van der Wal leerden er de kneepjes van het vak en sommigen zijn er nog regelmatig te zien.

Vorig jaar zond de VARA voor het eerst comedy-specials uit, opgenomen in Toomler. waarin elke keer één bijzondere stand-up comedian van Comedytrain centraal staat. Nu volgt een tweede reeks uit het grote aanbod. Nieuw is dat in deze serie ook een aantal buitenlandse comedians te zien zijn, die regelmatig in Toomler optreden.

Dit is de voorlopige volgorde:
– 5 mei: Hans Sibbel (Lebbis)
– 6 mei: Kees van Amstel
– 7 mei: Henry van Loon
– 8 mei: Micha Wertheim
– 12 mei: Dave Fulton (USA)
– 13 mei: Steve Hughes (Aus)
– 14 mei: Sander van Opzeeland (herhaling van vorig seizoen)
– 15 mei: Adam Bloom (GB)

De uitzendingen zijn rond 23.00 uur te zien op Nederland 3, na het sportjournaal. Behalve de uitzending van Van Opzeeland die volgt na afloop van de finale UEFA cup Voetbalwedstrijd.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.