www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Shaffyboom en toeristische route

Ramses Shaffy wordt vrijdag 75 jaar. Hij wordt geëerd met een ‘Shaffyboom’ in zijn oude buurtje in Amsterdam, aan de Dijksgracht.Het is een boom die door een spoorhek is gegroeid. ‘Een krachtige boom, waaruit pijn en levenskracht spreekt. Dat combineert heel goed met Shaffy,’ aldus een bewoonster. Bij de boom komt een poster te hangen met daarop een portret en teksten van Shaffy.

Vrijdag start ook een toeristische route langs plekken in Amsterdam waar hoogte- en dieptepunten uit het leven van Ramses Shaffy zich afspeelden. De toer begint bij de voormalige toneelschool van Amsterdam, vlakbij op het Leidseplein.
meer info

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.