nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van alles wat het daglicht niet verdraagt. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘CafĂ© Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Katinka Polderman vertelt over haar voorstelling ‘Polderman kachelt door’
– Guido Weijers geeft zijn kijk op 2008 prijs en vertelt over de Oudejaarsconference
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In Volgspot een twee uur durend kerstconcert vanuit theater Odeon in Zwolle; opgenomen op donderdag 18 december. Met optredens van cabaretier Pieter Derks, Astrid Seriese, Hannelore Bedert, J.W. Roy, Joris Linssen, Hanneke de Jong (winnares OngekendTalent.nl) en Alderliefste. Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.