nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Javier Guzman

Veronica komt vanaf maandag 6 april rond 22.20 uur met de nieuwe personalityshow Guzmania: Javier Guzmans late uurtje. In het Amsterdamse Comedy Theater in de Nes ontvangt cabaretier Javier Guzman in deze wekelijkse show bekende gasten met wie hij de actualiteit doorneemt. Dat meldde een woordvoerster van Veronica dinsdag.

Ook mensen uit het publiek kunnen ineens ongewild in het middelpunt van de belangstelling staan. Persiflages van bekende Nederlanders komen eveneens voorbij. ‘Javier stoeit met nieuws, muzikanten, comedians en zelfs met de mensen buiten op straat’, aldus de woordvoerder van de omroep. ‘Op geheel eigen wijze luidt hij de nieuwe week in en weet hij zelfs van de maandag een aangename dag te maken.’
tip: Rodehond

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon