nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amsterdam Comedy Festival

Op 22 en 23 mei vindt in de Melkweg in Amsterdam de tweede editie van het Amsterdam Comedy Festival plaats.

Op vijf podia staat de lach centraal met optredens van Daniel Arends, Dolf Jansen, André Manuel, Droog Brood, Lebbis, Micha Wertheim, Comedytrain, Bob McLaren, Martijn Koning, Pete Johansson, Murth Mossel, Henry van Loon, Jaap van der Wal, Lenette van Dongen, Op Sterk Water, Bram van der Velden, Comedytrain All Stars Line-up, Ross Bennett (USA) en Comedy Explosion. Binnenkort worden nog meer optredens bekend gemaakt.

En Ome Willem is de special one-man-band tijdens het exclusieve programma-onderdeel One Liners: meer dan 20 comedians proberen om beurten het publiek van de stoelen te doen rollen met welgeteld 1 zin.

Kaarten zijn 37,50 voor een dagkaart en 67,50 voor een passepartouts (excl. service kosten).
www.amsterdamcomedyfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.