nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tentoonstelling Freek de Jonge

Vanaf vrijdag 26 juni is er een nieuwe, tijdelijke tentoonstelling bij Beeld en Geluid: Kijk! Dat is Freek gewijd aan de komiek, verhalenverteller en commentator Freek de Jonge. In deze overzichtstentoonstelling, die tot en met 25 oktober 2009 te bezoeken is, kijken Freek en Hella de Jonge samen met Beeld en Geluid terug op het rijke en baanbrekende oeuvre.

De bezoeker waant zich in de sfeer van een theaterparade. De tentoonstellingsruimte is omgetoverd tot een levendig festivalterrein met vier theaters. In elk theater is een thematische presentatie te zien. In Het Liedjespaleis draait alles om muziek, De Blaaskaak gaat over media en imago, in The Freak staat het visuele centraal en in De Grote Mond kan de bezoeker luisteren naar de meest geliefde conferences en verhalen.

Voor meer info:
www.beeldengeluid.nl
foto: anp

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.