www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vincent Bijlo vs Van Engelenburg (3)

De onenigheid tussen Vincent Bijlo en zijn voormalige impresariaat Van Engelenburg Theaterproducties duurt voort. Eind vorige maand werd bekend dat Vincent Bijlo een kort geding had aangespannen tegen het impresariaat. Diverse kranten berichtten daarover, met onder meer een commentaar van de advocaat van Bijlo. De cabaretier eiste de overdracht van de contracten voor de boekingen van de huidige toernee. De rechter wees deze eis af.

Het onderlinge gefoeter gaat nu via de media. Van Engelenburg op 7 oktober plaatste een bericht op het eigen weblog waarbij verwijten van Bijlo ten aanzien van het impresariaat werd tegengesproken.
VE theater: Vincent Bijlo verliest kort geding

Dit was aanleiding voor een persbericht van Bijlo en diens nieuwe impresariaat. Daarin wordt ondermeer gemeld dat er een civiele procedure tegen Van Engelenburg in de maak is over financiën welke nog aan Bijlo dienen te worden terugbetaald. Deze kwestie kon niet worden behandeld in het afgelopen kort geding.
zie het persbericht

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.