nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Maria Bamford

Ook deze zomer gaat Zwartekat bij wijze van vakantie internationaal. Concentreren we ons doorgaans op het Nederlands cabaret, maar onder de titel ‘Zwartekat International’ verleggen we onze aandacht naar het buitenland. Dat doen we dit keer weer met het videokanaal vol buitenlandse videoclips.

Maria Bamford is raar. Raar en enorm grappig. Ik zag haar voor het eerst in de Amerikaanse tv-serie ‘Comedians of comedy’, waarin Bamford samen met Patton Oswalt, Brian Posehn en Zach Galifianakis gevolgd werden tijdens een tournee. Bamford brengt observational humor met een absurdistische inslag. Daarbij maakt ze gebruik van stemmetjes en vreemd genoeg verveelt dat niet.
bekijk de video’s
meer over Maria Bamford
Zwartekat International

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.