www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Veiling voor kinderboek KIKA

Cabaretiere Willemijn Smeets en haar zus Wieneke maken een kinderboek over ziek zijn en alles wat daar aan kleeft. Om dit boek te kunnen maken veilen ze objecten op hun site www.kikakinderboek.nl. Zoals gesigneerde CD’s en DVD’s van Sara Kroos, Dorine Wiersma, Kommil Foo, de Heideroosjes en Gerard van Maasakkers 100% van de opbrengst van het boek gaat naar KiKa.

‘Hoe is het om lang in het ziekenhuis te liggen? Wat doe je als je een prik moet maar geen prik wil?’ In het KIKA-kinderboek vertellen ze verhalen voor langdurig zieke kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Diverse illustratoren maken de tekening bij deze verhalen. Het wordt een eerlijk en grappig boek over ziek zijn. In het boek zit een cd met opvrolijkliedjes geschreven door Willemijn.

Voor meer info:
www.kikakinderboek.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.