www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat Deluxe: Mens durf te leven

Eén van de verrassingen van Zwartekat Deluxe was voor mij als maker van Zwartekat.nl zelf. Zonder dat ik het vooraf wist zongen de spelers als finale ‘Mens durf te leven’, het lied van Dirk Witte. Ik verzamel namelijk uitvoeringen van dit lied.

Het was fantastisch. En ik deel de opname graag met jullie.
Mens durf te leven

Met enorm veel dank aan Huibert Wilschut wiens idee dit was. Huibert stond niet in de programmaboekjes, maar schitterde op Zwartekat Deluxe als begeleider van Kabaret in Quartet, Anouk Dorfmann én Kommil Foo.

Categorie: Podcast | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.