www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe CD’s: Drs P.

Drs P. – Compilé Complé (8CD + boek)
ISBN 978 90 388 9463 8

Het muzikale oeuvre van Drs P is verzameld in een boek op acht CD’s met daarop bijna tweehonderd door de Drs. P. gezongen liedjes. Vic van de Reijt verzamelde alle studio-opnamen, vanaf de eerste plaatopname uit 1955 in Jakarta, en voegde daar een CD vol curiositeiten aan toe.

Op 23 april wordt Compilé Complé gepresenteerd in De Kleine Komedie middels een ode aan Drs P. Met medewerking van Maarten van Roozendaal, Bob Fosko, Mieke Stemerdink, Gerard Cox, Jan Rot, Marjan Luif, Jeroen van Merwijk, Roosbeef, Don Quishocking, Herman Finkers, Wilma Bakker, Sef, Jan De Smet & Fay Lovsky, Kees Torn, Erik van Muiswinkel, Lucky Fonz III, Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig), Pierre van Duijl, Vic van de Reijt, Mylou Frencken en Gé Reinders. De voorstelling is nagenoeg uitverkocht.
Hoep Hoep Hiezee Voor Drs. P

Categorie: CD, Van het boekenfront | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.