www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Daniel Arends

Vanavond zendt de VARA de tv-registratie van ‘Blessuretijd’ van Daniël Arends uit. Nederland 3, om 21.20 uur.


“Geboren worden, naar school, studeren, werken en met kerst naar de schoonfamilie. Alles volgens afspraak. Zoals het hoort. Zo doen we, ademen, leven we. Alles om de lieve vrede te bewaren. In ‘Blessuretijd’ gaat Daniël Arends verder. Op zoek naar de plek die de schaamte en de angst voorbij is. Wat gebeurt er als de druk wordt opgevoerd? Als we de lieve vrede de oorlog verklaren? Wie houden zich dan nog staande?”

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.