nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy op Spotify

Deze week hebben we weer Amerikaanse comedy toegevoegd aan onze Spotify playlisten.

Allereerst hebben we spiksplinternieuwe album toegevoegd van Aziz Ansari (‘Dangerously Delicious), Gary Gulman (‘No one can defend’), Jesse Popp (‘You stink’) en Jimmy Fallon (‘Blow your pants off’). En daarnaast een hele batterij vrouwelijke stand-up comedians uit de jaren 90 als Elvira Kurt, Maryellen Hooper, Kate Clinton (6 albums!), Marga Gomez, Margaret Smith en Suzanne Westenhoefer.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 360 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.