nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Scott Capurro in Nederland

De Amerikaanse comedian Scott Capurro speelt op vrijdag 23 en zaterdag 24 november in Nederland. Daarbij speelt hij ook een speciale one-man show in het Comedy Cafe Amsterdam tijdens de late night op vrijdag.

Capurro is een zeer ervaren comedian die speelt op internationale comedy festivals van Edinburgh, Montreal en Melbourne. Daarbij staat hij bekend om zijn harde humor. Hij neemt totaal geen blad voor de mond. Als acteur speelde hij o.a. in de films ‘Mrs. Doubtfire’ en Star Wars: The Phantom Menace’.
www.comedycafe.nl
Facebook: Comedy Cafe Amsterdam presenteert Scott Capurro

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.