www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Veldhuis en Kemper nieuwe teamcaptains Wat vindt Nederland?

Veldhuis en Kemper - Wat vindt Nederland?

Remco Veldhuis en Richard Kemper worden de vaste teamcaptains in het tv-programma Wat Vindt Nederland van Jack Spijkerman. Daarmee volgen zij Katja Schuurman en Peter Heerschop op, die de vaste teamcaptains waren in het vorige seizoen.

Presentator Jack Spijkerman is vanaf zaterdag 5 januari 2013 terug met zijn tv-show, vanuit een nieuw decor. Hij wordt daarbij bijgestaan door Jojanneke van den Berge, die op haar beurt Sandra Schuurhof opvolgt.

“We hebben er echt zin in. Dit is echt een programma voor ons omdat ‘de mening’ ons al jaren fascineert”, vertelt Veldhuis weten in het persbericht.

De mening van de meerderheid is namelijk niet altijd de waarheid, stelt Veldhuis. “Dat is iets waar we ons in het dagelijkse leven behoorlijk druk over kunnen maken. Normaal zijn we daarbij dan een niet te splijten duo, maar ik doe niet mee aan een spelletje om te verliezen.”

Richard Kemper kijkt er evenveel naar uit. “Ik zie veel overeenkomsten tussen het programma en ons als duo. Wij bespreken met onze cabaretprogramma’s elke avond al in het theater wat Nederland overal van vindt, en dat mogen we nu dan ‘officieel’ doen. Heerlijk!”
tip: Robin

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.